Een buitengewoon off-site program gericht op het activeren van onbenut potentieel in teams en organisaties. Kernbegrippen: verbinding, creativiteit en aanpassingsvermogen.

Aanpassen aan sterk veranderende omstandigheden en markten is mogelijk in relatief beperkte tijd. Stap voor stap. Door het sterker intern verbinden van organisaties en extern met klanten.

Als 'business tool' voor transformatie combineert de Inspiratie Experience© op unieke wijze inzichten vanuit natuur, kunst, cultuur, wetenschap en bedrijfsleven. Beleven staat centraal.

Inmiddels zijn er succesvolle ervaringen bij ondermeer ABN AMRO (Dialogues House) en andere toonaangevende dienstverleners, ook in non-profit. De Inspiratie Experience© kan desgewenst in een off-site (strategisch) program integraal opgenomen worden.

Meer weten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Quote deelnemer Inspiratie Experience©:  "Met deze aanpak loopt ReNEXT voorop in een stroom, die verandering in denken en bedrijfsvoering teweeg gaat brengen."

"Change your thoughts and you change your world"

Norman Vincent Peale